behbek? 

I like you but I’m not 100 percent sure . after I heard People’s story, saw the reality of what was happening from two years ago, I’m not into you anymore,,

I’m happy and upbeat and I’m not gonna ask you the question, cause I’m not a piece of booty. not gonna buy any BS..

oh my dear, I don’t need you to validate my self-worth. marriage ? I suppose if I found someone special enough, but he’d really have to be pretty amazing. cause even my mama once told me “I’m afraid , you seems like you are the man, yourself.”

ill live for the moment. and you should remember today cause tomorrow I’ll be gone,,
** found this again today , in my brown book,loll,

**today, I just read msg from Ghaith in fb, and three of aga’s friends- ( it’s in other folder so I just found out now) which I really shocked. how can they know me and msg me ? they never even meet me, .. 😦 innalilahi ,, rest in peace Aga, smoga khusnul khotimah.. aminn..
woosshhh woosshh Udah ah, kok Jd baper? iseng iseng td gw ikut kuis juga d fb ,, fun juga,  😂😂


img_4917-2

the picture that describe wonderful itself makes me want to go back to cappodacia, driving those thing in grape yard. 🙂 
img_4588

I love Nofy. Period. Nofy just resigned from SQ this month and told me ” udah lah wa, ngapain sih lo d Dubai betah amat” but makes me laughing and teasing her cause after she said that,she continue with..”eh tapi gw juga mau tuh setaun dua taun d Dubai, kalo gw mah pasti dapet laki, udah banyak gitu d sana, emang kayak elu, wa.. which i replied “yahh,, nofy dilawan, gw mah apa atuh” which is gw ngakak abis ngomong ini,, kalimat kekinian, hahaa 😀

img_4978-2

last time nofy went here, we ate too much in cheese cake factory.

img_5005-1

i love this, airline staff gave me, makes me want to visit those stan countries as well

and love these chocolates too

img_4976-2

last ..

argentina coin… i found this on my way home , maybe it’s a sign ?

 

~~~  tuhh kann… gw gak konsisten,, pengen nulis cinta2an serius dari behbek jadi ke ana juaneh.. lol

saatnya cabut ke rumah rama skalian numpang makan and tonight ill spend it with Rama Zam and Eja, maen board games.. hohooo… *hugssss ❤

 

-behbek ; Arabic word means I love you-ana juaneh ; I’m hungry 

titikomatandaserutandatanya

Tidak puas = ambisi = tidak bersyukur ?  Dan sebenarnya apa lagi sih yang dicari ? *tapi kalau bisa lebih kenapa tidak?*

semalem liat video Mohamad Ali ( alf salama, Rabena ma3aky ya adek Ali) Salut daya juangnya,, sepertinya di Dubai gada yg ingetin aku utk bersyukur,, semuanya wow,, jadi kok kayaknya taunya complain,, 😦 😦 it is indeed a big slap for me ..

sesekali melihat ke bawah itu perlu

And pagi ini langsung semangat 45 ngeapply2 kerjaan baru,, I mean in terms of higher income , jadi bisa bantu orang lebih banyak inshaAllah 😇😇

iseng aku blogwalking and google2 Hamburg secara Meslat Hasan n Ghaith and those other Syrian staff pergi ke sana untuk mendapatkan kehidupan lebih baik,,and then aku nemu blognya Ajeng and sepertinya kawan Hani, postingannya tentang takdir sukses bikin aku nangis (cengeng juga aku ya) langsung telpon mama ayah tadi…

**ngomongin Ghaith, well I wish him all the best ,krn memang negaranya sudah sangat kacau, jd ingat kata2 Ghaith “you’re lucky at least you can go Home, to your country… ”

atau Ria yang waktu itu bilang ” gw bingung kalau mau ke Jakarta, gada alasan untuk itu, gw udah ga punya sapa2 di Indonesia Zi, orang tua gw udah gak ada, bokap nyokap gw anak tunggal, jd ga punya tante atau om, and kakak gw di sini juga … ”

Sesaat, kata rumah, home atau uchi terdengar sangat mahal dan berharga bagiku…

Bersyukur sesederhana masi punya alasan untuk pulang dan masi bisa pulang leluasa sesuka hati

***  terima kasih Tuhan,, T_T

huuufff…

maturity doesn’t mean age,it means sensitivity,manners,and how you react.

Maturity is when someone hurts you, and you try to understand their situation and don’t choose to hurt them back 🙂