Enak itu relatif tapi..

Novy is in town!!! Woohooo,, I always feel excited and happy whenever Novy is here,, she’s just one of those friends that I never can get enough 😍😍😍😍 love her too much !! 

And, she said “lets go to this restaurant very popular in Singapore and Malaysia, she said; “I ate there once but I dunno how to go there, my friend took me, when you were in Jakarta” It refers to as they called the best briyani in town,, the name is liyari,, 

I was not too excited at the first , I mean most of the briyani I ate are almost taste the same.. From Karachi darbar , century , or even from my fav shawarma stall near Union metro station. not much different. But looking how determined nofy to find the place makes me a bit curious. 

We walked around naif area myb for an hour till we found the place. it’s just a small shop near al sabkha bus station.. When we enter, baijan straight guide us to second floor, family area – and then nofy straight away order mutton briyani . 
   

Well … It is delicious. I admit it, I’ll come back here with my other friends next time. 

 

random things this week

hello November ,,,,

this first week of november ..

  • aku kangen teppeiiiiii T_T gakda temen ngechai bareng , temen seru ngerjain royal brunei, temen ngobrol pas break sambil makan hotdog … huhuhuu —- > jadi mikir pgn ke zimbabwe, loolll
  • wondering… sampe kapan ya gw d Dubai ?
  • sejujurnya mungkin berawal dari – ketemu dua paxs yg ngomentarin ttg sma and usm pas hari kedua kerja after leave (2nov15)
  • harus bisa jaga hati,, kalau ternyata “dia” gak naksir, masak mau dipaksa… walaupun dalihnya lain , tapi moso ilang timbul, datang dan pergi hobinya.. #maununggusampekapan?#kapanmoveon? 😦
  • tapi ada cerita lucu, ngecheck in nin pax Air India , place of birth : Jamban . hahahahah… *ngakak* tapi gak keambil foto, ada manoj si spvs di belakang X_X —- > setelah nge google, Jamban adalah suatu kota d west Bengal , hoho…
  • Mariama ngajak ke Addis Ababa tgl 25-26 Nov ini… kayaknya berminat ikutt.. hihiii ❀ ❀

follow the standard (?)

conversation between me and two paxs ;

pax ( Rina namanya ) : ……….. sma mana ? aku : sma 3

R : sma 3 setiabudi ? me : *ngangguk*

woalah ,, anak gaul jakarta toh ternyata mbak nyaa…

me : … krikkk kriikkkk

R : iihh.. tapi , apa gak sayang ?

me : eh?

R : udah jangan lama lama di Dubai , nanti sakit mental lhoo …

me : hahahha… baru juga kluar nih dari grogol …krik kriikk kriikkk…. πŸ˜€ πŸ˜€

Jenny (Malaysian) Β : ah, so you studied in USM ,

it is a very good university,,, what are you doing here ? why don’t you try working in Malaysia ? —-> tapi dia udah dari 1998 kerja di Dubai ,,,, hmmm….

ok. STOP it !! i will only talk in English and not gonna tell anyone about myself.. cuma bikin gw galau sama hidup !!! huuf…. 😦