mood malam ini

// <![CDATA[//
// <![CDATA[//
Love , can’t you see I’m alone
Can’t you give this fool a chance
A little love is all I ask
A little kindness in the night
Please don’t leave me behind
No , don’t tell me love is blind
A little love is all I ask
And that is all
Ooh love , I’ve been searchin’ so long
I’ve been searchin’ high and low
And little love is all I ask
A little sadness when you go
Maybe you’ll need a friend
Only please don’t let’s pretend
A little love is all I ask
And that is all

I wanna spread my wings
But I just can’t fly
As a string of pearls
The pretty girls go sailin’ by

Ocean deep
I’m so afraid to show my feelings
I have sailed a million ceilings
Solitary room

Ocean deep
Will I ever find a lover
Maybe she has found another
And as I cry myself to sleep
I know this love of mine I’ll keep
Ocean deep

Now , can’t you hear when I call
Can’t you hear the word I say
A little love is all I ask
A little feelin’ when we touch

Why am I still alone
I’ve got a heart without a home
A little love is all I ask
And that is all

I’m so lonely , lonely , lonely (Ocean deep)
On my own in my room
I’m so lonely
(Ocean deep)
I’m so lonely , I’m so lonely …

fri6810

pagi pagi , bangun tidur tiba2 inget kemaren. sumpah, sakit juga,,(gb anaakiras)

well, ziwaa. belajar dari pengalaman,dont tell them the stories, they dont need to know,, masing2 aja. elo elo gw gw. kalo lo kaya, semua dekat, semua baik, semua ramah. tapi kalo miskin, jangan harap ada yang dekat. (berarti mungkin gw yang salah, gak  bagus dalam berteman, mungkin gw nya yg dodol,jadi gak da yang suka temenan sama gw,, so buat apa temen 800+ di fb, kalo real friendnya gw gak tau)

mulai sekarang, gak perlu tuh ngehub.org.. menghilang aja, mereka jg gak peduli.

ini, apa gw yang gak bagus milih temen, atau gwnya yang emang gak bisa berteman sama org ? hmm….

today,,

Just be patient in one moment of anger, you will escape from thousand of regrets.

huff… inilah, yang gw rasakan hari ini, kalau waktu itu gw gak ngikutin mood and gak kebawa emosi, pasti gw masih ada income.sakit euy dihina orang krn gak punya duit.. T_T

huff.. pelajaran nya,memang emosi itu harus bisa ditahan 😦

~~allohumma firli dzanbi waadzib ghoido qolbi waajirni minashi syaiton~~